Ongewenste geuren bestrijden in uw vakantiepark

In de dynamische wereld van vakantieparken, waar de beleving en tevredenheid van gasten centraal staan, bieden de Ecozone ozongeneratoren van Esnovi een innovatieve en snelle oplossing voor geurbeheersing en desinfectie. Met name onze Super ActivO en Professional Panther modellen staan klaar om een revolutie teweeg te brengen in hoe vakantieparken hun ruimtes schoon en fris houden.

Lees meer »

Last van onaangename geuren in uw auto?

Of het nu de geur van sigarettenrook, huisdieren of iets ondefinieerbaars is, een slecht ruikende auto kan een bron van ergernis zijn, zowel voor autobezitters als voor potentiële kopers in de autohandel. Gelukkig heeft Esnovi de perfecte oplossing!

Lees meer »

Hoe effectief is ozonreiniging?

Het nastreven van een schonere en veiligere omgeving heeft ons geleid tot de ontdekking van ozonreiniging. Deze methode wordt geprezen om zijn vermogen om efficiënt te reinigen en te desinfecteren, maar hoe effectief is het echt? Laten we de wetenschappelijke feiten achter deze vraag ontvouwen.

Lees meer »

Hoe werkt een ozongenerator?

Het begrip 'ozon' roept verschillende associaties op. Voor sommigen is het die frisse geur na een onweersbui, voor anderen de beschermlaag hoog in de atmosfeer. In het veld van industriële reiniging is ozon een krachtige bondgenoot. Maar hoe werkt een ozongenerator precies? Vandaag duiken we diep in de unieke technologie van Ecozone Technologies, een toonaangevende naam in de wereld van ozonreiniging.

Lees meer »