Wat is Ecozone Technologies en hun specialiteit?


Ecozone Technologies is al ruim een kwart eeuw een vooraanstaande wereldspeler in het ontwikkelen en vervaardigen van ozongeneratoren voor geurbestrijding en sanitaire toepassingen. Met een stevige voet aan de grond in regio's als Europa, Noord-Amerika en Japan, staan ze bekend om hun kwalitatief hoogwaardige producten, zoals de unieke en gepatenteerde Super ActivO, die zowel een ozongenerator als een ozonvernietiger combineert.

In samenwerking met Esnovi, de trotse officiële partner in Nederland, biedt Ecozone superieure ozonoplossingen die zelfs bij hoge luchtvochtigheid een optimale prestatie leveren. Hun ozongeneratoren staan garant voor het effectief elimineren van ongewenste geuren, bacteriën en virussen uit diverse ruimtes, waardoor ze ideaal zijn voor uiteenlopende sectoren, van gezondheidszorg tot industrie en na brand- en waterschadesaneringen.

Ecozone onderscheidt zich door hun toewijding aan kwaliteit, snelle en klantgerichte service en technische ondersteuning. Ze hebben de flexibiliteit om hun producten af te stemmen op specifieke regionale, functionele en zakelijke behoeften. Hun wereldwijde reputatie is gebouwd op het leveren van geavanceerde ozongeneratoren die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en prestatie-eisen. Bij Esnovi kiezen we voor partners zoals Ecozone, die consistentie in kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen.