Last van onaangename geuren in uw auto?

Of het nu de geur van sigarettenrook, huisdieren of iets ondefinieerbaars is, een slecht ruikende auto kan een bron van ergernis zijn, zowel voor autobezitters als voor potentiële kopers in de autohandel. Gelukkig heeft Esnovi de perfecte oplossing!

De uitdaging

Stank in auto's is een veelvoorkomend probleem. Dit kan variëren van de geur van sigarettenrook en huisdieren tot de muffe lucht die zich opbouwt door vocht of schimmels. Dergelijke geuren zijn niet alleen onaangenaam, maar kunnen ook de waarde van een voertuig verminderen of potentiële kopers afschrikken.

Onze oplossing

Bij Esnovi bieden we een effectieve ozonbehandeling om deze hardnekkige geuren te bestrijden. Onze methode is snel, efficiënt en, het belangrijkste, betaalbaar. Voor slechts €50,- excl. btw per voertuig, zorgen we ervoor dat uw auto, busje of camper weer fris ruikt.

Hoe het werkt

Onze gespecialiseerde ozonbehandeling maakt gebruik van de krachtige ozongenerator om geuren op moleculair niveau af te breken. Dit proces neutraliseert niet alleen de bestaande geuren, maar laat ook uw auto met een frisse, schone lucht achter.

Speciale aanbieding voor Zutphense Autohandel

Als onderdeel van onze inzet om de lokale gemeenschap te ondersteunen, bieden we deze service aan voor een speciale prijs:
€ 50,- per voertuig! Specifiek gericht op de autohandelaren in en rond Zutphen.

𝗟𝗮𝘀𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝗼𝗻𝗮𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻𝗮𝗺𝗲 𝗴𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝘂𝘄 𝗮𝘂𝘁𝗼? 🚗  Heeft u een auto waar huisdieren in zijn vervoerd of waarin veel gerookt is? Of bent u een autodealer die vaak te maken heeft met voertuigen met een ongewenste geur? Wij kunnen helpen.  Bij Esnovi bieden we speci


Geïnteresseerd in het verfrissen van uw voertuig met de kracht van ozon? Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen een schonere, geurvrije auto te realiseren.